Hogyan kell flörtölni a nőkkel

 2011.05.06. 22:30
  • Mikor flörtölsz egy lánnyal, hiányzik a szexuális töltet, és inkább egy állásinterjúhoz hasonlít a dolog?
  • Mikor flörtölsz egy lánnyal, szeretnéd, ha olyan vonzerőd lenne, mint a moziszínészek egyikének?
  • Mikor flörtölsz egy lánnyal, csodálod, hogy miért csüngenek néhány pasin a nők?
  • Mikor flörtölsz egy lánnyal, túl beképzelt vagy a beszélgetés során, és úgy érzed, működik a dolog, amíg el nem érsz egy bizonyos határig,  és észreveszed, hogy ezt nem kéne megint?

Ha akár csak egy kérdésre is igen a válasz, a Vonzó Férfitől jól jönnek az ingyenes tanácsok, hogyan kell a flörtölést jól csinálni. 

A flört egy nehezen érthető fogalom azoknak a pasiknak a számára, akiknek nehézséget okoz az ismerkedés, randizás, és a kapcsolatok. A legtöbb férfinak hiányzik a képessége, hogy megértse, és aztán alkalmazni is tudja. Az elsődleges mód a szexuális feszültség kiváltására a nőkkel való flörtölés. Szexuális feszültségről akkor beszélhetünk, ha létezik valamiféle polaritás, „mágnesesség”, vonzalom. A legnagyobb tévedés, ami létezik, hogy a vonzalmat „meg lehet kreálni”, ez nem igaz.

 

Figyelsz rám? A vonzalom nem a külsőségeken múlik, amiknek valószínűleg a megszállottja vagy, például hogy: „mit mondjak”, „mit vegyek fel”, vagy „hogy kéne állnom”.


Röviden szólva, a flörtölésnél félre kell, hogy tegyük a beszédet, és előtérbe kell helyeznünk az energiánkat. Figyelni kell a testbeszédre.Tehát a klasszikus forgatókönyv az, hogy a férfi úgy kezeli a nőt, mintha az kissé kevésbé lenne értékes, mint ő. (Hangsúlyozom, kissé, mivel ennek túlzásba vitele nagyképűségnek fog tűnni, ami bizonytalanságot sugall.) Kissé „bolondnak” nevezheted, miközben rá mosolyogsz. A „bolond” szó támadás, de a mosoly kedves gesztus. A flörtölésben akadhatnak nehézségek, mivel automatikusan szexuális érdeklődést kelt, ami sok férfi számára kényelmetlen lehet. Amit keresünk, az lehetőség, hogy bosszantsuk, rávilágítsunk a hibáira (természetesen nem fizikailag), úgy kezeljük, mint a kishúgunkat, akit nem veszünk komolyan.

 

Mindezeket egy kedves mosoly mellett kell tennünk, hiszen nem akarjuk, hogy ez alapján ítéljen meg. Mindent összevetve keverjük a jeleket, és lekötjük érzelmileg. Ez a legtisztább módja annak, hogy éreztessük, jól érezzük magunkat, és hogy kiszemeltünk is jól érezhesse magát velünk. A legjobb flörtök spontán születnek, az alapján, hogy milyen képet kapunk a lányról az adott pillanatban. A flörtölés tulajdonképpen a bosszantás művészete, egy mosollyal megfűszerezve.

 

 

Tanuld meg már egyetlen nap alatt, hogyan keltheted fel a nők szexuális érdeklődését, hogy motiváltak legyenek flörtölni veled!

A Vonzó Férfi Programról bővebben:

vonzoferfi-program.png

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

A bejegyzés trackback címe:

https://flort.blog.hu/api/trackback/id/tr412872855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szilard Nakata 2020.10.24. 03:12:24

Ismerkedni jo dolog ha van ertelme
süti beállítások módosítása