A flört a legizgalmasabb, ám sokaknak a legtöbb fejtörést okozó szakasz az ismerkedésben. A Vonzó Férfi ingyenes tanácsaival mesterévé válhatsz a flörtölésnek. Ha még több tanácsot és ötletet szeretnél olvasni a flörtölésről, akkor »»bővebben a Vonzó Férfinél olvashatsz minderről. 

 

Egy újabb tanács, hogy gyakran szólítsd a kiszemeltedet a nevén, a kommunikáció során. Az emberek szeretik hallani a nevüket. Meg fogsz lepődni mennyire megnöveled az érdeklődésüket ezzel az egyszerű trükkel.


Más tipp, hogy tudasd valakivel az érdeklődésedet: érintsd meg őt sokszor, miközben beszélsz hozzá (tedd a kezdeted a karjára egy pillanatra, ilyesmi). A testbeszéd sokkal többet üzen, mint amit a flörtben szavakkal kimondasz.

Találj ki egy becenevet az illető számára, és használd gyakran. Ennek a névnek a személy eredeti nevén, érdeklődési körén, vagy jellemző cselekvésein érdemes alapulnia. Ez azért kell, hogy tudasd, apró dolgokat is észreveszel vele kapcsolatban. Minél eredetibb ez a becenév, annál jobb (csak bizonyosodj meg róla, hogy jól és szexin hangzik).


Mikor az a számodra kedves valaki végül is keresztülsétál a helyiségen, hogy beszéljen veled, mindig tartsd észben, hogy az emberek a magabiztosság, és optimizmus iránt vonzódnak. Ha azt kérdezi, hogy tetszik a parti, ne mondd, hogy utálod az egészet, egy barátod hívott el, és igazából ő az első ember, akivel beszélsz ma este.

Légy pozitív. „Nos, általában nem járok ilyen helyekre, de ma felfedező úton vagyok. Igazán jó a zene nem?” Ha valaki megdicsér, csak mosolyogj, és köszönd meg. A rossz önértékelés nem vonzó, hanem lehangoló.  Sok ember úgy érzi, hogy egyfolytában beszélnie kell a párbeszéd fenntartásához. Mindig jobb hagyni a másikat, hogy beszéljen helyettünk. 

Kérdezd magáról, és (itt a fontos rész) figyelj a válaszára. Ha odafigyelnek ránk, az szexi. Add meg kiszemeltednek a teljes figyelmedet, és emlékezni fog rád emiatt.  Igen, nagyban egyetértek a szemkontaktussal, a neve belekeverésével, és az érintéssel. Én magam szeretem ezeket a jeleket. Ha olyan egyértelmű, hogy a másik tényleg kedvel, és meg akarod mutatni, hogy te is így érzel, akkor azt ne sunyin csináld, hanem egyértelműen. Általában ideges leszek, mikor valaki megszólít, ezért megpróbálom a legjobbat nyújtani, és lazítani. Az idegesség kényelmetlen helyzeteket teremt, ezért lazán kell kezelned a dolgot.

 

 Ha gondod van a megszólítással, az önbizalmaddal, azzal, hogy pikáns és pimasz megjegyzésekkel oltsd a csajt, akkor a Vonzó Férfi programról még bizonyára nem hallottál.

Kattints tovább és ismerd meg a részleteket!

vonzoferfi-program2.png
 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

A bejegyzés trackback címe:

https://flort.blog.hu/api/trackback/id/tr342872876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása