A flörtölés megtanulása képessé tesz olyan párbeszédet folytatni, amely közvetlen kapcsolatban van az ellenkező nem érdeklődésének felkeltésével. Sok oka van, hogy miért kihívás valakivel találkozni, és egy új kapcsolatot kiépíteni. Ha minden okot szeretnél megismerni, akkor olvasd a Vonzó Férfi ingyenes tanácsokat itt és a titok nem marad többé titok előtted: 

vonzoferfi-program2.png

A kulcs az ellenkező nem meghódításához a gondolkodásuk megértése és annak felfedezése, hogy milyen trükköt kell elsütnöd, hogy felkeltsd az érdeklődésüket.  A legnagyobb akadály, amivel szembe kell néznünk, mikor valaki újjal találkozunk, hogy nem tudjuk, hogyan kell úgy flörtölni, hogy tudassuk a másikkal az érdeklődésünket, és szándékunkat a folytatásra.

 

Hogyan flörtölj egy lánnyal?

 

1.      Nem lehetsz a barátja
A legáltalánosabb hiba, amit a pasik elkövetnek az ellenkező nemmel kapcsolatban, hogy barátok akarnak lenni mielőtt szeretőkké válnának. Azt hihetnéd, hogy barátként megismerni valakit jó módszer, hogy megmutasd az előnyös tulajdonságaidat, és ha már jobban megismertétek egymást, randizni akar majd veled. A probléma a flörtölés ilyen irányú megközelítésével abban áll, hogy a szexuális vonzalom nem így működik. Ha találkozol valakivel, csak néhány pillanatig tart, hogy eldöntse, vonzódik-e irántad. Ezt a kis időt arra felhasználni, hogy barátian viselkedj, maximum ahhoz vezet, hogy tényleg a barátja leszel. Ha többet akarsz a barátságnál, speciális módon kell kommunikálnod, hogy vonzó legyél valaki számára már az első találkozáskor.

2.      Válts ki belőle érzelmeket
Egy lány megértésének titka abban rejlik, hogy tudd, milyen érzelmi tölteteket kell kiváltanod ahhoz, hogy vonzónak találjon. A férfiak logikusabbak, szeretik megmutatni egy nőnek, hogy „jó fogások”, „jó gondoskodók”, tehát kifizetik a vacsorát vagy az elfogyasztott italokat. A probléma ezzel az, hogy a nők vonzalma nem a logikán, hanem az érzelmeken alapul. Vehetsz ajándékokat, fizetheted a vacsorát, és költhetsz akár mennyit egy nőre, ha nem hatsz az érzelmeire, valaki mást fog választani.

3.      Szexuális feszültség
Tudjuk tehát, hogy a nők vonzalma leginkább az érzelmeiken alapul, de a kulcs akármilyen kapcsolathoz a szexuális feszültség. Szükségünk van arra a bizonyos szikrára egy kapcsolat megkezdéséhez. Nem kell gazdagnak, vagy jóképűnek, öregnek, vagy fiatalnak, kövérnek, vagy soványnak lenned ahhoz, hogy vonzó legyél az ellenkező nem számára, csak szexuális feszültséget kell keltened. Ha ez sikerül, jó esélyed van a kiszemelted telefonszámának megszerzésére, vagy egy randi megbeszélésére. 

 

Tanuld meg, hogyan flörtölj egy lánnyal

 

Ha megtanulod, hogyan flörtölj egy lánnyal, különlegessé teszed az átlagosat. Ha megfelelően flörtölsz az ellenkező nemmel, találhatsz valakit, aki egy egész életre hűséges lesz hozzád. Aki érti a profi flőrt nyelv művészetét, mindegy, hogy valakivel éppen most találkozott először, vagy már évek óta a házastársa, tudja, hogyan legyen vonzó az ellenkező nem számára.

 

 

Tudj meg még többet arról, hogyan kell a nőkkel flörtölni! A Vonzó Férfi programmal akár hónapok meddő próbálkozásait is megspórolhatod magadnak! 

vonzoferfi-program.png

 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

A bejegyzés trackback címe:

https://flort.blog.hu/api/trackback/id/tr642872791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása