Példák a nőkkel való flörtre

 2011.05.07. 22:30

Az ismerkedésben az első legizgalmasabb dolog a flört. De ahhoz, hogy élvezettel csináld, fontos, hogy legyen néhány technika a tarsolyodban, amiket bedobhatsz és sikert várhatsz érte cserébe! A Vonzó Férfi ingyenes tanácsokkal segít abban, hogy ez megvalósulhasson.

Bővebben ezekről az ingyenes flört tippekről itt olvashatsz!

 

(Ha sok kérdést tesz fel.) „Mennyit kapok, ha átmegyek az állásinterjún?”
(ha ezek után is tovább kérdezget, hivatkozz rá „Uram”-ként)
Nos, ha nehézséget okoz a lányokkal való flört, azt javaslom, próbáld ki ezeket a szövegeket élőben. Erősen hiszek a csábító közösség kézikönyveiben, hogy megtanuld az elméletet, de ha ezzel megvagy, jöhet a gyakorlat. Amit keresel, az a flört érzése. Tehát, mikor van lehetőséged flörtölni, milyen érzés csinálni, mik a lány reakciói a dolgokra, amiket mondasz, hogy nem voltál e túl nyers, és a lényeg, hogy jól érzi e magát.  Végül, ha te jól szórakozol, akkor bizonyára jól fogod kamatoztatni a humorérzékedet. Ha tapasztalatlan vagy, valószínűleg keverni fogod a jeleket. A női testbeszéd jeleiből is sok információt gyűjthetsz! 

 

De tudod mit? Egyszer-két alkalmat lehet, hogy fel kell áldoznod, hogy tisztázhasd a jeleidet, az élő tapasztalatot semmi sem helyettesítheti. Ha ezt néhányszor meg tudod tenni, el fogsz kezdeni ráérezni az egészre, és a tehetséged drámaian meg fog nőni a flörtöléshez. Légy egy „flörtgép”, mert egyfolytában ezt fogod használni a találkozás során. Ez egy létfontosságú lépés, amin sok pasi átlép, vagy egyszerűen csúfosan kudarcot vall vele kapcsolatban. A flörtölés, hasonlóan minden máshoz az életben csak gyakorlással fog jobban menni. Néhányaknak úgy tűnik, hogy természetesen jön, míg másoknak nehézséget okoz, hogy tudassák másokkal érdeklődésüket, és elveszítik önbizalmukat. Íme néhány alapszabály, ami megkönnyítheti a dolgod.

 

Flörtölési tippek és tanácsok

1.      A legfontosabb a flört során a szemkontaktus. Ez tényleg a flörtölés egyetlen aranyszabálya. Könnyűnek hangzik, de kezdetben nehézséget okozhat egy-két másodpercnél hosszabb ideig egymás szemébe nézni. Szóval, ha legközelebb kimész, keress egy hörcsögöt, akin gyakorolhatsz. Ha megtaláltad a kiszemeltedet, nézz egyenesen rá, majd mindig egy mosoly kíséretében nézz félre. Ha úgy tűnik, nem vett észre, nézz újra rá, de ezúttal egyenesen rá mosolyogj. Elsőre ez valóban nehéz lesz, de ha egyszer visszajelzést kapsz, az önbizalmad növekedni fog.

2.      Ha már észrevettek, érdemes néhány előre begyakorolt sort a fejedben tartani, ha odajönnének hozzád. Ha ez nem történik meg, annak ellenére, hogy úgy gondoltad, pozitív visszajelzést kaptál a mosolyodra, próbálj meg te közeledni. Lehet hogy csak ugyanolyan bizonytalanok, mint te, szóval jobb megpróbálni, mint azon filozofálni, mi lett volna, ha.

3.      Mikor szóba elegyedsz, mindig emlékezz, hogy udvarias legyél, és mosolyogj, miközben flörtölsz. Ez segít, hogy megnyugtasd a lányt, akivel flörtölsz, és azt a benyomást kelti, hogy magabiztos és higgadt vagy, akkor is, ha ez nincs így.

 

 

Ne csak elméletben tudd, hogyan kell játszani a flört játékszabályait, hanem tapasztald meg saját bőrödön a gyakorlatban! A siker garantált, mert a Vonzó Férfi flörtölést mélyítő képzésén 360 fokos látószöget kaphatsz a témáról!

vonzoferfi-program.png

 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

A bejegyzés trackback címe:

https://flort.blog.hu/api/trackback/id/tr52872863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása