A flört a legizgalmasabb, ám sokaknak a legtöbb fejtörést okozó szakasz az ismerkedésben. A Vonzó Férfi ingyenes tanácsaival mesterévé válhatsz a flörtölésnek. Ha még több tanácsot és ötletet szeretnél olvasni a flörtölésről, akkor »»bővebben a Vonzó Férfinél olvashatsz minderről. 

 

Egy újabb tanács, hogy gyakran szólítsd a kiszemeltedet a nevén, a kommunikáció során. Az emberek szeretik hallani a nevüket. Meg fogsz lepődni mennyire megnöveled az érdeklődésüket ezzel az egyszerű trükkel.


Más tipp, hogy tudasd valakivel az érdeklődésedet: érintsd meg őt sokszor, miközben beszélsz hozzá (tedd a kezdeted a karjára egy pillanatra, ilyesmi). A testbeszéd sokkal többet üzen, mint amit a flörtben szavakkal kimondasz.

Találj ki egy becenevet az illető számára, és használd gyakran. Ennek a névnek a személy eredeti nevén, érdeklődési körén, vagy jellemző cselekvésein érdemes alapulnia. Ez azért kell, hogy tudasd, apró dolgokat is észreveszel vele kapcsolatban. Minél eredetibb ez a becenév, annál jobb (csak bizonyosodj meg róla, hogy jól és szexin hangzik).


Mikor az a számodra kedves valaki végül is keresztülsétál a helyiségen, hogy beszéljen veled, mindig tartsd észben, hogy az emberek a magabiztosság, és optimizmus iránt vonzódnak. Ha azt kérdezi, hogy tetszik a parti, ne mondd, hogy utálod az egészet, egy barátod hívott el, és igazából ő az első ember, akivel beszélsz ma este.

Légy pozitív. „Nos, általában nem járok ilyen helyekre, de ma felfedező úton vagyok. Igazán jó a zene nem?” Ha valaki megdicsér, csak mosolyogj, és köszönd meg. A rossz önértékelés nem vonzó, hanem lehangoló.  Sok ember úgy érzi, hogy egyfolytában beszélnie kell a párbeszéd fenntartásához. Mindig jobb hagyni a másikat, hogy beszéljen helyettünk. 

Kérdezd magáról, és (itt a fontos rész) figyelj a válaszára. Ha odafigyelnek ránk, az szexi. Add meg kiszemeltednek a teljes figyelmedet, és emlékezni fog rád emiatt.  Igen, nagyban egyetértek a szemkontaktussal, a neve belekeverésével, és az érintéssel. Én magam szeretem ezeket a jeleket. Ha olyan egyértelmű, hogy a másik tényleg kedvel, és meg akarod mutatni, hogy te is így érzel, akkor azt ne sunyin csináld, hanem egyértelműen. Általában ideges leszek, mikor valaki megszólít, ezért megpróbálom a legjobbat nyújtani, és lazítani. Az idegesség kényelmetlen helyzeteket teremt, ezért lazán kell kezelned a dolgot.

 

 Ha gondod van a megszólítással, az önbizalmaddal, azzal, hogy pikáns és pimasz megjegyzésekkel oltsd a csajt, akkor a Vonzó Férfi programról még bizonyára nem hallottál.

Kattints tovább és ismerd meg a részleteket!

vonzoferfi-program2.png
 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

Példák a nőkkel való flörtre

 2011.05.07. 22:30

Az ismerkedésben az első legizgalmasabb dolog a flört. De ahhoz, hogy élvezettel csináld, fontos, hogy legyen néhány technika a tarsolyodban, amiket bedobhatsz és sikert várhatsz érte cserébe! A Vonzó Férfi ingyenes tanácsokkal segít abban, hogy ez megvalósulhasson.

Bővebben ezekről az ingyenes flört tippekről itt olvashatsz!

 

(Ha sok kérdést tesz fel.) „Mennyit kapok, ha átmegyek az állásinterjún?”
(ha ezek után is tovább kérdezget, hivatkozz rá „Uram”-ként)
Nos, ha nehézséget okoz a lányokkal való flört, azt javaslom, próbáld ki ezeket a szövegeket élőben. Erősen hiszek a csábító közösség kézikönyveiben, hogy megtanuld az elméletet, de ha ezzel megvagy, jöhet a gyakorlat. Amit keresel, az a flört érzése. Tehát, mikor van lehetőséged flörtölni, milyen érzés csinálni, mik a lány reakciói a dolgokra, amiket mondasz, hogy nem voltál e túl nyers, és a lényeg, hogy jól érzi e magát.  Végül, ha te jól szórakozol, akkor bizonyára jól fogod kamatoztatni a humorérzékedet. Ha tapasztalatlan vagy, valószínűleg keverni fogod a jeleket. A női testbeszéd jeleiből is sok információt gyűjthetsz! 

 

De tudod mit? Egyszer-két alkalmat lehet, hogy fel kell áldoznod, hogy tisztázhasd a jeleidet, az élő tapasztalatot semmi sem helyettesítheti. Ha ezt néhányszor meg tudod tenni, el fogsz kezdeni ráérezni az egészre, és a tehetséged drámaian meg fog nőni a flörtöléshez. Légy egy „flörtgép”, mert egyfolytában ezt fogod használni a találkozás során. Ez egy létfontosságú lépés, amin sok pasi átlép, vagy egyszerűen csúfosan kudarcot vall vele kapcsolatban. A flörtölés, hasonlóan minden máshoz az életben csak gyakorlással fog jobban menni. Néhányaknak úgy tűnik, hogy természetesen jön, míg másoknak nehézséget okoz, hogy tudassák másokkal érdeklődésüket, és elveszítik önbizalmukat. Íme néhány alapszabály, ami megkönnyítheti a dolgod.

 

Flörtölési tippek és tanácsok

1.      A legfontosabb a flört során a szemkontaktus. Ez tényleg a flörtölés egyetlen aranyszabálya. Könnyűnek hangzik, de kezdetben nehézséget okozhat egy-két másodpercnél hosszabb ideig egymás szemébe nézni. Szóval, ha legközelebb kimész, keress egy hörcsögöt, akin gyakorolhatsz. Ha megtaláltad a kiszemeltedet, nézz egyenesen rá, majd mindig egy mosoly kíséretében nézz félre. Ha úgy tűnik, nem vett észre, nézz újra rá, de ezúttal egyenesen rá mosolyogj. Elsőre ez valóban nehéz lesz, de ha egyszer visszajelzést kapsz, az önbizalmad növekedni fog.

2.      Ha már észrevettek, érdemes néhány előre begyakorolt sort a fejedben tartani, ha odajönnének hozzád. Ha ez nem történik meg, annak ellenére, hogy úgy gondoltad, pozitív visszajelzést kaptál a mosolyodra, próbálj meg te közeledni. Lehet hogy csak ugyanolyan bizonytalanok, mint te, szóval jobb megpróbálni, mint azon filozofálni, mi lett volna, ha.

3.      Mikor szóba elegyedsz, mindig emlékezz, hogy udvarias legyél, és mosolyogj, miközben flörtölsz. Ez segít, hogy megnyugtasd a lányt, akivel flörtölsz, és azt a benyomást kelti, hogy magabiztos és higgadt vagy, akkor is, ha ez nincs így.

 

 

Ne csak elméletben tudd, hogyan kell játszani a flört játékszabályait, hanem tapasztald meg saját bőrödön a gyakorlatban! A siker garantált, mert a Vonzó Férfi flörtölést mélyítő képzésén 360 fokos látószöget kaphatsz a témáról!

vonzoferfi-program.png

 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

Hogyan kell flörtölni a nőkkel

 2011.05.06. 22:30
 • Mikor flörtölsz egy lánnyal, hiányzik a szexuális töltet, és inkább egy állásinterjúhoz hasonlít a dolog?
 • Mikor flörtölsz egy lánnyal, szeretnéd, ha olyan vonzerőd lenne, mint a moziszínészek egyikének?
 • Mikor flörtölsz egy lánnyal, csodálod, hogy miért csüngenek néhány pasin a nők?
 • Mikor flörtölsz egy lánnyal, túl beképzelt vagy a beszélgetés során, és úgy érzed, működik a dolog, amíg el nem érsz egy bizonyos határig,  és észreveszed, hogy ezt nem kéne megint?

Ha akár csak egy kérdésre is igen a válasz, a Vonzó Férfitől jól jönnek az ingyenes tanácsok, hogyan kell a flörtölést jól csinálni. 

A flört egy nehezen érthető fogalom azoknak a pasiknak a számára, akiknek nehézséget okoz az ismerkedés, randizás, és a kapcsolatok. A legtöbb férfinak hiányzik a képessége, hogy megértse, és aztán alkalmazni is tudja. Az elsődleges mód a szexuális feszültség kiváltására a nőkkel való flörtölés. Szexuális feszültségről akkor beszélhetünk, ha létezik valamiféle polaritás, „mágnesesség”, vonzalom. A legnagyobb tévedés, ami létezik, hogy a vonzalmat „meg lehet kreálni”, ez nem igaz.

 

Figyelsz rám? A vonzalom nem a külsőségeken múlik, amiknek valószínűleg a megszállottja vagy, például hogy: „mit mondjak”, „mit vegyek fel”, vagy „hogy kéne állnom”.


Röviden szólva, a flörtölésnél félre kell, hogy tegyük a beszédet, és előtérbe kell helyeznünk az energiánkat. Figyelni kell a testbeszédre.Tehát a klasszikus forgatókönyv az, hogy a férfi úgy kezeli a nőt, mintha az kissé kevésbé lenne értékes, mint ő. (Hangsúlyozom, kissé, mivel ennek túlzásba vitele nagyképűségnek fog tűnni, ami bizonytalanságot sugall.) Kissé „bolondnak” nevezheted, miközben rá mosolyogsz. A „bolond” szó támadás, de a mosoly kedves gesztus. A flörtölésben akadhatnak nehézségek, mivel automatikusan szexuális érdeklődést kelt, ami sok férfi számára kényelmetlen lehet. Amit keresünk, az lehetőség, hogy bosszantsuk, rávilágítsunk a hibáira (természetesen nem fizikailag), úgy kezeljük, mint a kishúgunkat, akit nem veszünk komolyan.

 

Mindezeket egy kedves mosoly mellett kell tennünk, hiszen nem akarjuk, hogy ez alapján ítéljen meg. Mindent összevetve keverjük a jeleket, és lekötjük érzelmileg. Ez a legtisztább módja annak, hogy éreztessük, jól érezzük magunkat, és hogy kiszemeltünk is jól érezhesse magát velünk. A legjobb flörtök spontán születnek, az alapján, hogy milyen képet kapunk a lányról az adott pillanatban. A flörtölés tulajdonképpen a bosszantás művészete, egy mosollyal megfűszerezve.

 

 

Tanuld meg már egyetlen nap alatt, hogyan keltheted fel a nők szexuális érdeklődését, hogy motiváltak legyenek flörtölni veled!

A Vonzó Férfi Programról bővebben:

vonzoferfi-program.png

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

Flört a testbeszéddel

 2011.05.05. 22:30

Nem z számít elsősorban a flörtben, hogy mit mondasz, hanem, hogy hogyan mondod. A Vonzó Férfi oldalon ingyenes tanácsokat olvashatsz, hogyan fejleszd magad apránként, hogy a nők számára érdekes és vonzalomkeltő lehess.

A legfontosabb dolgok egyike, amire emlékezned kell, mikor flörtölni tanulsz, hogy a testbeszéded legalább olyan fontos, mint a mondatok, amelyek elhagyják a szádat.  A pasik sokszor túl idegesek miközben a nőkkel beszélnek, ezért a testbeszédük rossz színben tünteti fel őket, rossz a testtartásuk, idegesen pislognak, nem tartják a szemkontaktust. Mindez alááshatja az egész párbeszédet, és a lányok azt fogják gondolni, hogy nem is vagy olyan menő arc, mint amilyennek a mondanivalóddal akarod feltüntetni magad. Ezért fontos, hogy megfelelő testbeszédet mutass, miközben ugratod és cukkolod a nőket.
Példák a testbeszéddel való flörtölésre:

-         Lassan mosolyogj rá (ne egy ideges grimasz legyen a dologból)

-         Kissé érintsd, meg miközben beszélsz

-         Tűnj kipihentnek és nyugodtnak

-         Tartsd a szemkontaktust

Ha kombinálod ezeket a dolgokat a jó szóbeli flörttel, jó eséllyel fogsz pozitív visszajelzést kapni a lányoktól.

 

Testbeszéd a flörthöz! Már egy nap alatt átalakulhatsz!

vonzoferfi-program2.png
 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

Vedd tudomásul, hogy ha össze akarsz jönni egy lánnyal, és haza akarod őt vinni, tudnod kell, hogyan flörtölj egy lánnyal. Ingyenes tanácsok és tippek naponta a Vonzó Férfi oldalon >>
Mindannyian voltunk már így. Elkezdesz beszélgetni egy lánnyal, és úgy tűnik, jól megy a dolog, de mintha nem lenne az egészben semmi „kémia”, és nem tenné könnyebbé neked az egészet, nem ad semmi visszajelzést (pedig ad, később elmagyarázom), ezért hamar kifutsz az ötletekből, és úgy határozol, hogy talán jobb befejezni a beszélgetést, mint megkockáztatni, hogy unalmassá válj, vagy lecseréljen valaki másra.
Ha nem tudod, hogyan flörtölj egy lánnyal, lehet, hogy untatni fogod, és elveszted az érdeklődését, ezért valaki mást fog kiszemelni, aki tudja, hogy játékosan és kacéran kell viselkednie, hogy a lány vonzódjon iránta. Tapasztalatból mondom mindezt.

Tisztességesen nézek ki, jó alakom van, sok pénzt keresek, és sok barátom van, de amíg meg nem tanultam a flörtölés művészetét, mindig a barát kategóriában ragadtam. Ha szégyellős, bizonytalan, vagy egyszerűen elveszett vagy a lányokkal kapcsolatban, és nem tudod, hogyan szítsd fel azt a bizonyos szikrát a lányban, akivel beszélsz, akkor élvezni fogod ezt a cikket, mivel egy könnyen kivitelezhető akciótervet osztok meg veled a flörtöléssel kapcsolatban.

 

Mi a flörtölés?

 

Úgy gondolom, hogy az egyik ok, ami miatt a pasik küzdenek a flörtöléssel, az az, hogy nem is tudják igazából, mit jelent ez. Azt hiszik, hogy a flörtölés a szappanoperákban látott nagyszájú párbeszédekből áll. Egy még rosszabb felfogás szerint a flörtölés annyit tesz, mint bókokkal elhalmozni egy nőt. A bókolás nem flörtölés. Igazából, amíg egy nő nem vonzódik irántad, kerülnöd kéne a bókolást, és helyette az alábbi akciótervre célszerű koncentrálnod.

Tehát mi is pontosan a flört?
A flört egy szórakozás, játékos módja a nőkkel való kommunikációnak, ami megmutatja az érdeklődésedet anélkül, hogy azt egyenesen ki kellene mondanod.
Ehelyett csináld az alábbiakat:

-         ugrasd,

-         cukkold,

-         tereld egyfajta játékba a beszélgetést,

-         légy a „bűntársa”

Ezen dolgok mindegyikéről fogok neked beszélni, és bemutatok néhány példát, amit akár ma éjszaka felhasználhatsz.

 

Az ugratás művészete

 

A flört megkezdésének legegyszerűbb módja egy játékos ugratás. Ennek kedvesnek, és viccesnek, és semmi esetre sem támadónak vagy durvának kell lennie. A legjobb, ha valami olyat parodizálsz ki, amit mondd, vagy ahogyan viselkedik, egyszóval amit rajta veszel észre. Ha megtanulsz értően odafigyelni egy lányra, a női jeleire testbeszédében, könnyen megtalálod, mivel tudod ugratni, és egyszerűen el tudod kezdeni a flörtölést.

Olyasmi dolgokra gondolj, mint hogy:

-         „szőke”

-         „parancsolgatónak” tűnik

-         „hiszékeny” vagy „naiv”

-         van egy „vadabbik” énje

Vagy egyszerűen csak hívd ki valamiben. A flörtölés nagyszerű módja egy játékos versengés valamiben. Én például okos lányokat vettem rá, hogy játszunk betűzési versenyt. Ez egy szórakoztató, vicces módja annak, hogy valamilyen játék által összekapcsolódjatok. Akár a nélkül is cukkolhatsz egy lányt, hogy kinyitnád a szád. Testbeszédeddel. Ugrathatod azzal is, hogy az útjába állsz, és nem engeded tovább. Csapkodhatod egy szívószállal, csiklandozhatod, vagy bevetheted a jó öreg „van valami a ruhádon” trükköt.  

 

Flört dumák, amiket akár ma éjszaka is bevethetsz

 

Mikor először tanulod, hogyan flörtölj egy lánnyal, jó ha kéznél van pár jó duma, amit bármikor elsüthetsz. Néha nehéz igazán eredeti dolgokat kitalálni. Íme néhány sor, amit javaslok, hogy használj a lányok gyors cukkolásához .

-         Ha egy lány valami stréber dolgot mond, én így reagálok: „Általában a könyvtárban lógsz, ugye?”

-         Ha egy lány kiborítja az italát, azt mondom: „Csapos, azt hiszem meg kell őt állítanod!”

-         Ha egy lány kissé rosszkedvű, mondd, hogy „Úgy tűnik, valaki bal lábbal kelt fel ma reggel.”

Ez csak néhány példa, amit mondhatsz.

 

Tudj meg még többet arról, hogyan kell izgalmas flörtbe kezdeni a lányokkal, hogy ők is rákapjanak az ízére! Kattints ide most rögtön >>

vonzoferfi-program2.png

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

A flörtölés megtanulása képessé tesz olyan párbeszédet folytatni, amely közvetlen kapcsolatban van az ellenkező nem érdeklődésének felkeltésével. Sok oka van, hogy miért kihívás valakivel találkozni, és egy új kapcsolatot kiépíteni. Ha minden okot szeretnél megismerni, akkor olvasd a Vonzó Férfi ingyenes tanácsokat itt és a titok nem marad többé titok előtted: 

vonzoferfi-program2.png

A kulcs az ellenkező nem meghódításához a gondolkodásuk megértése és annak felfedezése, hogy milyen trükköt kell elsütnöd, hogy felkeltsd az érdeklődésüket.  A legnagyobb akadály, amivel szembe kell néznünk, mikor valaki újjal találkozunk, hogy nem tudjuk, hogyan kell úgy flörtölni, hogy tudassuk a másikkal az érdeklődésünket, és szándékunkat a folytatásra.

 

Hogyan flörtölj egy lánnyal?

 

1.      Nem lehetsz a barátja
A legáltalánosabb hiba, amit a pasik elkövetnek az ellenkező nemmel kapcsolatban, hogy barátok akarnak lenni mielőtt szeretőkké válnának. Azt hihetnéd, hogy barátként megismerni valakit jó módszer, hogy megmutasd az előnyös tulajdonságaidat, és ha már jobban megismertétek egymást, randizni akar majd veled. A probléma a flörtölés ilyen irányú megközelítésével abban áll, hogy a szexuális vonzalom nem így működik. Ha találkozol valakivel, csak néhány pillanatig tart, hogy eldöntse, vonzódik-e irántad. Ezt a kis időt arra felhasználni, hogy barátian viselkedj, maximum ahhoz vezet, hogy tényleg a barátja leszel. Ha többet akarsz a barátságnál, speciális módon kell kommunikálnod, hogy vonzó legyél valaki számára már az első találkozáskor.

2.      Válts ki belőle érzelmeket
Egy lány megértésének titka abban rejlik, hogy tudd, milyen érzelmi tölteteket kell kiváltanod ahhoz, hogy vonzónak találjon. A férfiak logikusabbak, szeretik megmutatni egy nőnek, hogy „jó fogások”, „jó gondoskodók”, tehát kifizetik a vacsorát vagy az elfogyasztott italokat. A probléma ezzel az, hogy a nők vonzalma nem a logikán, hanem az érzelmeken alapul. Vehetsz ajándékokat, fizetheted a vacsorát, és költhetsz akár mennyit egy nőre, ha nem hatsz az érzelmeire, valaki mást fog választani.

3.      Szexuális feszültség
Tudjuk tehát, hogy a nők vonzalma leginkább az érzelmeiken alapul, de a kulcs akármilyen kapcsolathoz a szexuális feszültség. Szükségünk van arra a bizonyos szikrára egy kapcsolat megkezdéséhez. Nem kell gazdagnak, vagy jóképűnek, öregnek, vagy fiatalnak, kövérnek, vagy soványnak lenned ahhoz, hogy vonzó legyél az ellenkező nem számára, csak szexuális feszültséget kell keltened. Ha ez sikerül, jó esélyed van a kiszemelted telefonszámának megszerzésére, vagy egy randi megbeszélésére. 

 

Tanuld meg, hogyan flörtölj egy lánnyal

 

Ha megtanulod, hogyan flörtölj egy lánnyal, különlegessé teszed az átlagosat. Ha megfelelően flörtölsz az ellenkező nemmel, találhatsz valakit, aki egy egész életre hűséges lesz hozzád. Aki érti a profi flőrt nyelv művészetét, mindegy, hogy valakivel éppen most találkozott először, vagy már évek óta a házastársa, tudja, hogyan legyen vonzó az ellenkező nem számára.

 

 

Tudj meg még többet arról, hogyan kell a nőkkel flörtölni! A Vonzó Férfi programmal akár hónapok meddő próbálkozásait is megspórolhatod magadnak! 

vonzoferfi-program.png

 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

Mutasd meg a többieknek, hogy szabad vagy és készen állsz egy kapcsolatra! A Vonzó Férfi ingyenes tanácsai segítségével ez nem is lehet kétség. Tulajdonképpen kész flört oktatásban mélyedhetsz el az oldalon. Ha bővebb tippeket és tanácsokat szeretnél a a Vonzó Férfitől »», akkor a részleteket itt találod!

 

Épp egy partin vagy, mikor a semmiből hirtelen feltűnik valaki a közelben. Sőt, feltűnik, hogy feléd tart és próbálja elkapni a tekinteted. Beszélgetni kezdtek és az új barátod mosolyog, nevet, okot keres, hogy megérintsen, és szemezik veled. Ez az ember egyértelműen flörtöl veled. Honnan tudod? Mivel, annak ellenére, hogy lehet, hogy még nem vetted észre, máris profi vagy a flörtölésben és a testbeszédben.

 

A flörtölés nem misztikus.

Milyen lenne egy randi flörtölés nélkül? A flörtölés szórakozás, jelzi, hogy érdekelődünk a másik iránt, és a legsikeresebb párkapcsolatok kezdete. A flörtölés annyit tesz, mint teljes figyelmet fordítani valakire, mosolyogni, megérinteni és játszani. Megfelelő körülmények között a flörtölés egy erőteljes eszköz. Rossz körülmények esetén viszont kínos pillanatokhoz és teljes kiábránduláshoz vezethet.

 

A legtöbb embernél a flörtölés spontán jön. A flörtölés sok formája egyszerűen abból nőtte ki magát, ahogyan akkor viselkedünk, ha találkozunk valakivel, akit igazán kedvelünk, és akihez szeretnénk közelebb kerülni. Habár, néhány flört apróbb, nehézzé téve annak eldöntését, hogy nem csak belelátunk-e valamit egy közeledésbe, ami valójában nincs is benne, csak mert azt akarjuk, hogy a másik flörtöljön velünk. Ezen okok miatt hasznos, hogy megnevezzünk a flörtölést jelző néhány kulcs momentumot, melyek rendkívül hasznosak lehetnek, ha annak eldöntésére kerül a sor, hogy az asztal másik felén ülő érdeklődik-e irántunk, és ha ki akarjuk mutatni az érdeklődésünket iránta.

 

Testbeszéd titkos jelei:

 •           Hosszan tartó szemkontaktus
 •            Kitágult pupillák
 •            Ráncolt szemöldök
 •            Pislogás
 •           Gyors szemmozgás és kacsintás
 •            Simogatás vagy játék a hajjal
 •            Mosolygás
 •           Az ajkak megnyalása
 •          Az ajkak vagy a fogak megérintése a nyelvvel
 •           Mellkas kinyomása
 •         A testhelyzet tükrözése vagy másolása
 •          Keresztbetett lábak
 •          Befelé hajlás
 •           Testhelyzet széttárt lábbal

Egyéb viselkedések:

  •          Az érintés minden formája
  •          Játék a kezekkel
  •          Ideges dobolás lábbal, kézzel
  •          A szemkontaktus szégyenlős elkerülése
  •          Egy lábon állás, vagy hintázás előre-hátra

 

Párbeszéd, kommunikáció nőkkel:

  •          Nevetés
  •          Suttogás
  •          Személyes kérdések, különösen a családi állapotról
  •          Valakinek a kiszemelése a csoportból a beszélgetésre és kérdésekre

 

Habár flörtölsz, tartsd szem előtt, hogy a flörtnek jeleznie kell az érdeklődésedet valaki megismerése iránt  - udvarias, tisztelettudó és tapintatos módon. Az erős beszólások, agresszivitás, helytelen érintés és durvaság nem csupán ahhoz vezet, hogy a másik leír, de könnyen egy-két pofon is elcsattanhat. A flörtölést arra találták ki, hogy azt éreztesd a partnereddel, hogy vonzó és különleges, nem pedig hogy megfélemlítsd. Amúgy pedig a flörtölés kiválóan alkalmas saját önbizalmad fejlesztésére is!


Ha már megállapítottad, hogy valaki flörtöl veled – vagy a te flörtöd kapott pozitív visszajelzést – ideje elgondolkodni, hogy javasold az első randit. Ha a fenti listán található flört kölcsönös, az rendszerint azt jelenti, hogy a másik szeretne jobban megismerni. Ennek ellenére légy óvatos azokkal, akik annak ellenére is kacéran viselkednek, hogy komoly kapcsolatban vannak. Néhányak nyitott kapcsolatban élnek, vagy egyszerűen nem érdeki őket hogy viselkedésükkel fájdalmat okoznak a partnerüknek.

 

Bár a flört csábító lehet egy ilyen emberrel – különösen ha vonzó, érdekes, és ő kezdi a flörtölést – de tartsd észben, hogy a flörtölés értelme az, hogy kifejezd az érdeklődésedet valaki iránt, akit szeretnél jobban megismerni, és azok, akik már kapcsolatban vannak, túl vannak a határon.


A magabiztos flört a legjobb mód hogy biztos lehess a jó fogadtatásban. Semmi sem szexibb a magabiztosságnál – semmi, kivéve egy embert, aki tudja, hogy kell hatékonyan flörtölni.

Most gyerünk kifelé és kezdj mosolyogni!

 

 

Tudj meg még többet a flörtölésről! Próbáld ki, milyen az, amikor sikeres a flört és a nők elkezdenek bombázni érdeklődési jelekkel! Kattints ide most rögtön nehogy lemaradj a Vonzó Férfi flört oktatásásról!

vonzoferfi-program2.png

 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

Az udvarlás öt fokozata

 2011.05.02. 21:05

Az udvarlásnak öt különböző, a nonverbális kommunikációban megjelenő fázisa van, melyet minden ember követ a párkapcsolatok kialakítása során, lakóhelytől és kultúrkörtől függetlenül. Pontosabban követne, ha meglenne minderről a szükséges minimális ismerete.

 

A Vonzó Férfi program kifejezetten úgy épült fel, hogy az udvarlásnak és a nőkkel való kapcsolatteremtésnek (szemezéstől a házasságig) milyen lépései és stratégiái vannak. A Vonzó Férfi ingyenes ismerkedési tippekkel szolgál és bemutatja az alkalmazható a flörtölési technikákat elméletben és gyakorlatban is. Minderről itt olvashatsz bővebben a Vonzó Férfi ingyenes ismerkedési tippekről.

 

Az alábbiakban az udvarlás öt fázisának rövid magyarázata következik.

 

Az udvarlás első fázisa: Vonzalom kialakulása

 

Az udvarlás első fázisa jelenlétünk tudatása a többiekkel, ami változatos eszközökkel érhető el, mint pl. a testtartás, öltözet, arckifejezések, mozgás és egyéb kapcsolódó non-verbális jelek. A tollazatát mutogató pávához hasonlóan az udvarlási folyamat ezen első eleme egy összetett gyere-ide tánc, ami kombinálja a figyelemfelkeltő magatartást azzal, amit Charles Darwin „engedelmes bemutatkozás”-nak hívott, de legtöbbünk csak flörtölésként emleget.

 

Az udvarlás második fázisa: Olvasás a testbeszédből

 

Mikor az udvarlás első fázisa befejeződött, a következő lépés mások pozitív testbeszédének keresése a közeli környezetünkben. A legegyszerűbb esetben az udvarlás második fázisa olyan, mint egy kiáltás. „Segítség!” - egy zsúfolt helyiségben, figyelve, hogy ki reagál a segítségkérésre. Az udvarlás e része szintén teljes egészében a nonverbális kommunikáción alapszik.

 

Az udvarlás harmadik fázisa: Verbális kommunikáció

 

Ha megkapjuk a „gyerünk tovább” jelzést az udvarlás második fázisa során, megtörténhet a szóbeli kommunikáció. Ez a fázis még mindig nagyban a non-verbális jeleken alapul, pl. egy egyszerű „Szia!”-nak sokféle jelentése lehet a beszélő testmozgásától és hangszínétől függően. Sajnos, a puszta rémület miatt, amit sok ember érez, mikor kapcsolatba kerül valakivel, akihez vonzódik, a férfiak és nők nagy többsége, akik valamilyen okból, melyet nem tudnak megmagyarázni, vonzódnak egymáshoz, sosem csinálják ezt ezen udvarlási fázis után. A adott és kapott pozitív visszajelzések megértésével mindenki magabiztosan létesíthet első kapcsolatot a másikkal, tudva hogy érdeklődésük szívesen látott e vagy sem.

 

Az udvarlás negyedik fázisa: Fizikai kapcsolat

 

Az udvarlás negyedik fázisa az ártatlanul, „balesetszerűen” összekoccanó lábakkal kezdődik, mikor közel ülünk egymáshoz. A másik fél reakciója meghatározza, hogy egy pár egyhangúan képes e belemenni, és túljutni ezen az udvarlási fázison. Például, ha megpróbálsz egy szöszt levenni valaki ruhájáról, aki iránt vonzódsz, hátralép, és leveszi maga, vagy megengedi neked hogy levedd, és magabiztosan fizikai kapcsolatot kezdeményezz.

 

Néhány pár számára az udvarlás utolsó fázisa következik, mely még több nonverbális kommunikációt tartalmaz, mint például az ölelés, kézfogás, simogatás, szemezés, csókolózás, és egyéb gyengéd mozdulatok. Még a hangunk is megváltozik, mikor intim viszonyba kerülünk valakivel, és a rezgések a belső fülünkben megteremtenek egy teljesen új közelség-érzést.

 

Tudj meg még többet arról, hogyan is alakul ki a flört egy férfi és egy nő között és milyen szociális dinamikája van! A Vonzó Férfi Tréning mind elméletben, mind pedig saját élményű tapasztalatban tudja bemutatni átadni neked a flörtölés kellékeit, verbális és non-verbális stratégiáit! Bővebben a tréningről itt olvashatsz!

vonzoferfi-program.png

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel