Flört a testbeszéddel

 2011.05.05. 22:30

Nem z számít elsősorban a flörtben, hogy mit mondasz, hanem, hogy hogyan mondod. A Vonzó Férfi oldalon ingyenes tanácsokat olvashatsz, hogyan fejleszd magad apránként, hogy a nők számára érdekes és vonzalomkeltő lehess.

A legfontosabb dolgok egyike, amire emlékezned kell, mikor flörtölni tanulsz, hogy a testbeszéded legalább olyan fontos, mint a mondatok, amelyek elhagyják a szádat.  A pasik sokszor túl idegesek miközben a nőkkel beszélnek, ezért a testbeszédük rossz színben tünteti fel őket, rossz a testtartásuk, idegesen pislognak, nem tartják a szemkontaktust. Mindez alááshatja az egész párbeszédet, és a lányok azt fogják gondolni, hogy nem is vagy olyan menő arc, mint amilyennek a mondanivalóddal akarod feltüntetni magad. Ezért fontos, hogy megfelelő testbeszédet mutass, miközben ugratod és cukkolod a nőket.
Példák a testbeszéddel való flörtölésre:

-         Lassan mosolyogj rá (ne egy ideges grimasz legyen a dologból)

-         Kissé érintsd, meg miközben beszélsz

-         Tűnj kipihentnek és nyugodtnak

-         Tartsd a szemkontaktust

Ha kombinálod ezeket a dolgokat a jó szóbeli flörttel, jó eséllyel fogsz pozitív visszajelzést kapni a lányoktól.

 

Testbeszéd a flörthöz! Már egy nap alatt átalakulhatsz!

vonzoferfi-program2.png
 

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

A bejegyzés trackback címe:

https://flort.blog.hu/api/trackback/id/tr302872850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Papp Dominika 2015.07.17. 16:42:26

Ha kacsint meg megemeli gyorsan a szemöldökét meg így hébe hóba kapok tőle alyandekot akk tetszem neki vagy csak barát vagyok
süti beállítások módosítása