Vedd tudomásul, hogy ha össze akarsz jönni egy lánnyal, és haza akarod őt vinni, tudnod kell, hogyan flörtölj egy lánnyal. Ingyenes tanácsok és tippek naponta a Vonzó Férfi oldalon >>
Mindannyian voltunk már így. Elkezdesz beszélgetni egy lánnyal, és úgy tűnik, jól megy a dolog, de mintha nem lenne az egészben semmi „kémia”, és nem tenné könnyebbé neked az egészet, nem ad semmi visszajelzést (pedig ad, később elmagyarázom), ezért hamar kifutsz az ötletekből, és úgy határozol, hogy talán jobb befejezni a beszélgetést, mint megkockáztatni, hogy unalmassá válj, vagy lecseréljen valaki másra.
Ha nem tudod, hogyan flörtölj egy lánnyal, lehet, hogy untatni fogod, és elveszted az érdeklődését, ezért valaki mást fog kiszemelni, aki tudja, hogy játékosan és kacéran kell viselkednie, hogy a lány vonzódjon iránta. Tapasztalatból mondom mindezt.

Tisztességesen nézek ki, jó alakom van, sok pénzt keresek, és sok barátom van, de amíg meg nem tanultam a flörtölés művészetét, mindig a barát kategóriában ragadtam. Ha szégyellős, bizonytalan, vagy egyszerűen elveszett vagy a lányokkal kapcsolatban, és nem tudod, hogyan szítsd fel azt a bizonyos szikrát a lányban, akivel beszélsz, akkor élvezni fogod ezt a cikket, mivel egy könnyen kivitelezhető akciótervet osztok meg veled a flörtöléssel kapcsolatban.

 

Mi a flörtölés?

 

Úgy gondolom, hogy az egyik ok, ami miatt a pasik küzdenek a flörtöléssel, az az, hogy nem is tudják igazából, mit jelent ez. Azt hiszik, hogy a flörtölés a szappanoperákban látott nagyszájú párbeszédekből áll. Egy még rosszabb felfogás szerint a flörtölés annyit tesz, mint bókokkal elhalmozni egy nőt. A bókolás nem flörtölés. Igazából, amíg egy nő nem vonzódik irántad, kerülnöd kéne a bókolást, és helyette az alábbi akciótervre célszerű koncentrálnod.

Tehát mi is pontosan a flört?
A flört egy szórakozás, játékos módja a nőkkel való kommunikációnak, ami megmutatja az érdeklődésedet anélkül, hogy azt egyenesen ki kellene mondanod.
Ehelyett csináld az alábbiakat:

-         ugrasd,

-         cukkold,

-         tereld egyfajta játékba a beszélgetést,

-         légy a „bűntársa”

Ezen dolgok mindegyikéről fogok neked beszélni, és bemutatok néhány példát, amit akár ma éjszaka felhasználhatsz.

 

Az ugratás művészete

 

A flört megkezdésének legegyszerűbb módja egy játékos ugratás. Ennek kedvesnek, és viccesnek, és semmi esetre sem támadónak vagy durvának kell lennie. A legjobb, ha valami olyat parodizálsz ki, amit mondd, vagy ahogyan viselkedik, egyszóval amit rajta veszel észre. Ha megtanulsz értően odafigyelni egy lányra, a női jeleire testbeszédében, könnyen megtalálod, mivel tudod ugratni, és egyszerűen el tudod kezdeni a flörtölést.

Olyasmi dolgokra gondolj, mint hogy:

-         „szőke”

-         „parancsolgatónak” tűnik

-         „hiszékeny” vagy „naiv”

-         van egy „vadabbik” énje

Vagy egyszerűen csak hívd ki valamiben. A flörtölés nagyszerű módja egy játékos versengés valamiben. Én például okos lányokat vettem rá, hogy játszunk betűzési versenyt. Ez egy szórakoztató, vicces módja annak, hogy valamilyen játék által összekapcsolódjatok. Akár a nélkül is cukkolhatsz egy lányt, hogy kinyitnád a szád. Testbeszédeddel. Ugrathatod azzal is, hogy az útjába állsz, és nem engeded tovább. Csapkodhatod egy szívószállal, csiklandozhatod, vagy bevetheted a jó öreg „van valami a ruhádon” trükköt.  

 

Flört dumák, amiket akár ma éjszaka is bevethetsz

 

Mikor először tanulod, hogyan flörtölj egy lánnyal, jó ha kéznél van pár jó duma, amit bármikor elsüthetsz. Néha nehéz igazán eredeti dolgokat kitalálni. Íme néhány sor, amit javaslok, hogy használj a lányok gyors cukkolásához .

-         Ha egy lány valami stréber dolgot mond, én így reagálok: „Általában a könyvtárban lógsz, ugye?”

-         Ha egy lány kiborítja az italát, azt mondom: „Csapos, azt hiszem meg kell őt állítanod!”

-         Ha egy lány kissé rosszkedvű, mondd, hogy „Úgy tűnik, valaki bal lábbal kelt fel ma reggel.”

Ez csak néhány példa, amit mondhatsz.

 

Tudj meg még többet arról, hogyan kell izgalmas flörtbe kezdeni a lányokkal, hogy ők is rákapjanak az ízére! Kattints ide most rögtön >>

vonzoferfi-program2.png

Címkék: csajozás flört flort flörtölés nőkkel

A bejegyzés trackback címe:

https://flort.blog.hu/api/trackback/id/tr92872811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása